top of page

Automatisering/Robot

Automatisering av Bærheim Golfpark på Sandnes

Med 109 robotklippere i anlegget, skal Bærheim golfpark ha det som er verdens største seriekoblede robotklippersystem. Vår fagansvarlige Atle Revheim Hansen har dermed mye erfaring, resultater og råd å dele med anlegg / klubber som ønsker å automatisere klipping og ballplukking. Kontakt oss om du har planer om å bruke roboter i ditt anlegg.

TV-reportasje om robotiseringen på Bærheim
Det svenske golfforbundets webTV-kanal, Pitch, besøkte oss på Bærheim golfpark høsten 2022 og laget en reportasje. De ønsket å undersøke hva fem år med klipperoboter i anlegget har betydd for driften. Innslaget fra Bærheim kommer ca. 16 minutter og 35 sekunder ut i sendingen. Vi anbefaler alle med interesse for fremtidens banedrift å se hele programmet. Se Pitch fra oktober 2022 her (lenke til Youtube)

 

Artikkel om resultatene av robotiseringen på Bærheim
Atle holdt et foredrag om automatisering under International Turf Research Conferense (ITRC) i København sommeren 2022. I forbindelse med foredraget skrev han en artikkel på Wiley om prosess og resultater i forbindelse med robotiseringen på Bærheim. Les artikkelen her (engelsk).

bottom of page